Vångsundas Paddington

 

Paddington är född 2013. Han är en welsh sekt B och är slutmätt till 126 cm. Han är e Thistledown Arctic Wind (e Stoak Tuscany) och u Vångsundas Pearl (welsh mountain e Ekbäckens Sponken).

Paddington är visad exteriört med 38 poäng på sitt hingstprov och med 7 8 9 8 (skritt trav galopp temperament) som gångartsbetyg på sin kvalitetsbedömning. I löshoppning hade han 8 8 på kvalitetsbedömningen och dessa siffror gav en utmärkelse som allroundtalang.

På tävlingsbanan har han hittills placeringar i LA hoppning. Han var näst bästa femåriga B-ponny i Ungponny-SM 2018 och kvalade även till Ungponnychampionatet som tyvärr blev inställt. Som sjuåring kom han återigen tvåa i Ungponny-SM (efter samma segrare som två år tidigare). 

Paddingtons främsta förtjänst utöver hans otroliga talang är hans temperament. Han är helt okomplicerad i all hantering och underbar att ha med på tävling. Det är ganska få hingstar i hans storlek som kan tävla - det är trots allt barn som rider dem - men han är en riktig klippa!

 

Paddington har livstidslicens hos Svenska Welshponny- och Cobföreningen och har licensnummer 35-0217.

Härstamning

 

Paddington är tillgänglig för naturlig betäckning under säsongen 2022.

 

Språngavgift: 2000:-

Dräktighet 45 dygn: 3000:-

Alternativt levande föl: 5000:-

 

Moms tillkommer på alla priser. 

 

 

 

pad hop.jpg
padd tv.jpg
pad.jpg
pad ro.jpg
paddi.jpg
padd.jpg
paddington kval.jpg
Kommentar
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)